nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
02:00
11°
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

beursvloer in delden goed voor 68 matches

Terug

Beursvloer in Delden goed voor 68 matches

Op 12 oktober is de vierde editie van de Beursvloer Hof van Twente gehouden. Voor het eerst was Delden de standplaats van het evenement waar vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht met gesloten beurs. Tientallen organisaties hadden zich ook dit jaar weer aangemeld. Dit leidde in het Noaberhoes van voetbalvereniging Rood Zwart uiteindelijk tot 68 matches, acht meer dan in 2017.

Vertegenwoordigers van verenigingen, stichtingen, burgerinitiatieven en andere maatschappelijke organisaties uit de Hof kwamen naar de Beursvloer met hun hulpvragen. Bedrijven speelden daar op in. In plaats van een sponsorbijdrage konden ze deze organisaties nu helpen met diensten, spullen en mankracht. Zo maakte SmitPRO Webdesign en Hosting een match met Wandelvereniging Tempo DMG uit Goor. Zij gaan ze helpen met het inrichten van de mailbox en nemen maatregelen ter voorkoming van spam in deze box.

De mensen van De Wendezoele kwamen voor het eerst naar de Berusvloer. En met resultaat! Zij maakten een match met Bas Baake Electroworld. Hij zorgt ervoor dat de ‘uitgang bordjes’ in het gebouw van De Wendezoele geïnstalleerd worden. En Albert Bouwmeester en Barbara de Kamper bezochten de Beursvloer namens het Zoutmuseum Delden. Hun aanbod was dat mensen, die normaal gesproken dit museum niet bezoeken, nu wel de gelegenheid krijgen. Hiervoor sloten ze een match met St. Franje Hof van Twente, voorheen het Rode Kruis. Voor hun deelnemers bieden ze binnenkort dit uitje aan. En Badmintonclub BC Union wordt door Carintreggeland TV geholpen met een promofilmpje. Als tegenprestatie biedt de Badmintonclub hen een badmintonclinic aan.

De Stichting Hof van Twentse Uitdaging, de organisator van de beursvloer, gaat de overeenkomsten deze week verder uitwerken. Karen Breukers: "Dan kunnen we de maatschappelijke waarde ook bekend maken." Hoe hoog het bedrag ook zal zijn, duidelijk is dat de beursvloer opnieuw een succes was. "We zijn erg blij met het verloop en het enthousisame van alle betrokken partijen. Ook is het goed om te zien dat organisaties ons steeds beter weten te vinden. Zo hadden we meer aanbieders en vragers dan de voorgaande jaren."

Foto's volgens later.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.