nu
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

bewoners reigerstraat delden zijn hondenpoep zat

Terug

Bewoners Reigerstraat Delden zijn hondenpoep zat

Een aantal bewoners van de Reigerstraat in Delden is het zat om telkens hondenpoep aan te treffen op de stoep. Om dit duidelijk te maken aan de verantwoordelijke hondeneigenaren is deze week een spandoek opgehangen met de tekst: ‘Wij houden wel van uw hond, maar niet van de stront’.

“Sinds ongeveer een maand ligt er erg veel hondenpoep op de stoep, maar ook in de berm waar mensen uit de auto stappen”, zo laat een van de bewoners weten. “We hebben in het verleden al vaker overlast gehad, maar de laatste tijd leek het juist de goede kant op te gaan. Daar is nu weer een einde aan gekomen.”

Wie verantwoordelijk is, weet de buurt niet. “Als we dat wisten dan hadden we de eigenaren er wel op aangesproken. Duidelijk is dat bijna de hele straat klaagt, en wil graag dat het ophoudt.Vandaar dat ook dat het spandoek is gemaakt. Verder staan er 'verboden te poepen voor honden bordjes' in sommige tuinen.”

De gemeente Hof van Twente laat weten de laatste tijd weer veel klachten te krijgen. “Gelukkig zijn er veel mensen in de Hof die de hondenpoep netjes opruimen. Zij hebben een plastic zakje en doen de hondenpoep in de hondenpoepbak of nemen het mee naar huis en gooien het in de grijze bak. Helaas zien we op Facebook of andere social media veel berichten die gaan over de ergernis van hondenpoep. Voorkom ergernis en ruim het op. Bovendien zijn inwoners van de Hof verplicht om het op te ruimen. Doet u dat niet, dan kunnen onze Boa’s een bekeuring uitdelen.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.