nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

cda plaatst twee deldenaren hoog op kieslijst

Terug

CDA plaatst twee Deldenaren hoog op kieslijst

De kans is groot dat Deldenaren Yvonne Nijhof en Arjan Mulder na de gemeenteraadsverkiezingen terugkeren in de gemeenteraad. Nijhof, tevens fractievoorzitter, staat op plek 3, zo bleek tijdens de presentatie van de lijst op woensdag. Mulder staat op plek 6. Omdat Harry Scholten en Pieter van Zwanenburg, de nummers 1 en 2, mogelijk weer voor het wethouderschap gaan, kunnen de Deldenaren naar voren opschuiven.

Ondanks de hoge positioneringen van Mulder en Nijhof, zal het aantal Deldense CDA-raadsleden wel dalen. Momenteel zitten namelijk ook Paul Gerritsjans en Marloes Uitdewilligen nog in de raad voor de christendemocraten. Eerstgenoemde gaat echter met pensioen en Marloes Uitdewilligen stopt eveneens. Caroline Doeschot uit Ambt Delden doet eveneens een stapje terug.

Arjan Zandvoort uit Markelo staat op plek 4 en Rudi Buschers uit Bentelo op plaats vijf. De plaatsen zeven tot en met 12 worden ingenomen door: Hanneke van Groningen-Lantink uit Ambt Delden, Riekele Bijleveld uit Goor, André Pierik uit Ambt Delden, Eric Raanhuis uit Hengevelde, Anita Leeftink-Nijland uit Markelo en Stephanie Smit uit Goor.

Lijsttrekker Harry Scholten: “Ik ben ontzettend trots op deze kandidatenlijst, die een mooie mix is van ervaring, vernieuwing en verjonging. Stuk voor stuk kandidaten die in Hof van Twente op diverse onderwerpen het verschil kunnen maken. De campagne voor een beter Hof van Twente kan wat mij betreft beginnen.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.