nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense bed en breakfast den soeten inval beste accommodatie van overijssel

Terug

Deldense Bed & Breakfast Den Soeten Inval beste accommodatie van Overijssel

Vandaag zijn in de Jaarbeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Bed & Breakfast Den Soeten Inval uit Delden is de best gewaardeerde accommodatie van Overijssel. De accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers over heel 2018 mochten tijdens de feestelijke uitreiking een Zoover Award in ontvangst nemen. In totaal hebben meer dan 25.000 accommodatiehouders in acht verschillende accommodatietypen gestreden om de felbegeerde prijs.

De awards zijn een erkenning van vakantiegangers die in 2018 een review hebben achtergelaten op Zoover. In 2018 zijn bijna 250.000 reviews geschreven door reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Zoover Award Platinum voor beste regionale accommodatie

De best beoordeelde accommodaties in een regio zijn beloond met een Zoover Award Platinum. De regio’s bestaan uit de twaalf Nederlandse provincies en de Nederlandse Waddeneilanden. In Overijssel is Bed & Breakfast Den Soeten Inval als grote winnaar uit de bus gekomen. Kijk hieronder voor het complete overzicht met alle regiowinnaars.

Gouden of Zilveren Zoover Award

Alle accommodaties die over heel 2018 een 9 of hoger scoorden ontvingen een Gouden Zoover Award. De accommodaties die een 8 – 8,9 scoorden kregen een Zilveren Zoover Award. Voor de awardshow die plaatsvond tijdens de Vakantiebeurs is de top vijf van elk accommodatietype uitgenodigd om de award in ontvangst te nemen. Kijk hier voor het complete overzicht met alle winnaars.

advertenties

11 jan 2019

“Van harte gefeliciteerd met deze prijs!!!!”

Johannes 11-01-2019 @ 17:16 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.