nu 15°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
14°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
23°
onbewolkt
14:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

programma deldense schuttersfeesten 2017

Terug

Programma Deldense Schuttersfeesten 2017

De Deldense schuttersfeesten gaan over een kleine maand weer van start. Ook dit jaar heeft de schuttersvereniging in het eerste weekend van september weer een uitgebreid en divers programma samengesteld. Naast het programma op 1, 2 en 3 september is er ook het hele weekend weer een kermis op de Schuttersweide aan de Langestraat. Klik hier voor een overzicht van de activiteiten op de website van de Schuttersvereniging.

Vrijdag

Het driedaagse evenement gaat op vrijdagmiddag 1 september er om 16.00 uur van start met het traditionele ondernemerstreffen. Zoals altijd zal het weer volle bak zijn op het feestterrein aan de Langestraat. “Het treffen is ieder jaar een succes en is voor ons en de bezoekers een perfect begin voor een fantastisch feestweekend.” Aansluitend volgt de officiële opening met onder andere een spetterend optreden van InMotion Dansschool. Vanaf 21.30 uur gaat het feest in de tent van start met Turn up the 90's en Disco Blacklight.

Zaterdag

De zaterdag gaat net als de afgelopen jaren om 13.00 uur van start met het populaire Levend Tafelvoetbal. “Strijd met familie, vrienden, collega's of de buurt tegen andere groepen uit Delden. Minimaal 5 personen per team en bij voldoende deelname hebben we een aparte dames- en jeugdpoule!” Om 14.00 uur staat het Keizerschieten op het programma. Elke 3 jaar strijden alle oud Koningen van de vereniging om het hoogst baalbare binnen de Deldense Schutterij; het Keizerschap. “Een bloedstollende strijd tussen de meest ervaren schutters.” Voor de kids is er tijdens het schieten een kinderprogramma met onder anderen kindergoochelaar Jan. Ook is er voor de jongeren vanaf 17.00 uur het jeugdschieten met aansluitend een feest met medewerking van VIOS Teenage Dance Party in de tent. Om 21.30 uur barst het grote feest los en verschijnen de DJ's van SLAM FM on Tour op het toneel. “Zij spelen binnen en buiten de landsgrenzen complete stadions plat met de opzwepende muziek van vandaag en morgen. Gegarandeerd een mooie topavond met voor ieder wat wils!”

Zondag

De afsluitende dag start op 13.15 uur met een optocht van de schutterij door de Deldense straten. Aansluitend zal de burgemeester rond 14.30 uur het eerste schot lossen op de vogel waarna de Schutters hun geluk mogen beproeven. Op het schuttersterrein zijn ondertussen tal van activiteiten. “Paparazzi, Heidi aus Tirol, de Valkenier, een ballonenclown, oftewel een bomvol programma voor iedereen. Ook is er weer een zandbak met alle benodigde gereedschappen. Ook komt brandweerman Sam naar Delden om op de foto te gaan met de Deldense kids.” Als afsluiting van het weekend betreedt feestband TILT XXL het podium waar zij, onder begeleiding van een compleet blazersensemble, zullen zorgen voor een avondvullend feestprogramma! Als kers op de taart is er tevens een optreden van Helena Fischer Double Caro.”


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.