nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense sportweek van start onder perfecte omstandigheden

Terug

Deldense Sportweek van start onder perfecte omstandigheden

Speenkruid United eerste koploper

De vierde editie van de Deldense Sportweek is op zondag onder perfecte weersomstandigheden van start gegaan. De twaalf teams die zich dit jaar hebben ingeschreven, begonnen dit jaar op de velden van Rood Zwart met het onderdeel voetbal. Dag een bleek een prooi voor Speenkruid United dat met vijftien punten de koppositie heeft gepakt. Team Sport Billy volgt op korte afstand en Level Up werd op zondag derde.

Voorzitter Ramon Kuiper kan niet anders dan tevreden zijn over de openingsdag. “We hebben een super start gehad met wederom twaalf teams. Het is mooi om te zien dat hier nieuwe deelnemers tussen zitten, maar ook teams die al voor de vierde keer meedoen. De organisatie bij Rood Zwart had het prima voor elkaar. Er waren veel verschillende voetbal spelletjes bedacht die eindigden in onderlinge partijtjes. Ik hoop dat deze mooie start de opmaat is van een geweldige week! De sfeer, het weer en het plezier was gisteren in ieder geval helemaal top.”

Maandag is voor de organisatie opnieuw een spannende dag. Dan staat er namelijk een splinternieuwe onderdeel op het programma: golf. Deze nieuwe activiteit wordt gehouden bij het Aparthotel op de Mors. De teams worden om 18.30 uur verwacht en de start is om 19.00 uur.

Eerste tussenstand:

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.