nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

dimitris food en coffee opent deuren aan langestraat

Terug

Dimitri’s food & coffee opent deuren aan Langestraat

Afgelopen week draaide hij al met succes proef en op zondag 24 februari gaat Dimitri’s food & coffee officieel van start in het kleine pandje aan de Langestraat in Delden waar voorheen Lunch @49 was gevestigd. Eigenaar Dimitris Aivaliotis begint op deze centrale locatie een eigentijdse zaak met terrasje waar inwoners en bezoekers van Delden en kunnen gaan zitten voor een kopje koffie of een broodje.

Veel inwoners zullen Dimitris kennen van ‘Puur Grieks’ waarmee hij de Griekse keuken bij mensen thuis bracht. De afgelopen jaren ontstond echter steeds meer de behoefte aan een vaste plek voor zijn kookkunsten. “Bij Dimitri’s food & coffee zijn natuurlijk de bekende pita gyros of een gyros schotel te koop. Verder hebben we frisse salades, eigengemaakte hamburgers en diverse brusschetta in Mediterrane stijl. Het menu zal ook met de seizoenen mee veranderen.”

Naast lekker eten staat gastvrijheid bij Dimitri’s voorop. “Dat zit in mijn bloed. Iedereen is welkom en wordt ontvangen als een vriend. Gasten moeten met een goed gevoel weer naar huis gaan.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.