nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

fietsendieven in de kraag gevat na afloop sinterklaasintocht delden

Terug

Fietsendieven in de kraag gevat na afloop Sinterklaasintocht Delden

De politie heeft op zondag 25 november twee fietsendieven op heterdaad betrapt bij het treinstation in Delden. Een getuige zag na afloop van de Sinterklaasintocht dat de mannen bezig waren met het doorslijpen van een slot. Omdat de daders gezien waren, zijn ze er vandoor gegaan. Dankzij de oplettendheid van de getuige kon de politie die aanrijdend was met het opgegeven signalement kort daarna een auto aan de kant zetten. Hierin zaten de twee daders die op heterdaad werden aangehouden. De slijptol werd gevonden in de auto. Voorafgaand aan de intocht van de Sint waren de mannen ook al gezien.

De politie laat op Facebook weten zeer dankbaar te zijn voor de doortastendheid en alerte reactie van de melder. “Door het goed omschrijven van de daders en de auto waarin zij reden, konden zij snel ingerekend worden. In deze gevallen is het erg fijn wanneer men verdachte situaties zo snel mogelijk aan de politie door geeft. Men kan dan altijd bellen met 112.”

advertenties

26 nov 2018

“Een tijdje geleden betrapten wij tijdens onze late/nachtwandeling net op tijd twee 'fietsendieven'. Wij belden met 112 en konden vervolgens na ongeveer een kwartier doorgeschakeld te zijn geweest, onze boodschap kwijt. Het busje met de twee mannen die overduidelijk wat van plan waren, waren toen al lang gevlogen. ”

deldenaar 26-11-2018 @ 14:01 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.