nu 19°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
26°
onbewolkt
14:00
28°
half bewolkt
17:00
28°
onbewolkt
20:00
26°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

folklore festival bij museumboerderij wendezoele

Terug

Folklore Festival bij Museumboerderij Wendezoele

Museumboerderij Wendezoele houdt samen met onder andere de Twentse Harmonica Club op zondag 20 augustus het jaarlijkse Folklore Festival, dat voorheen de Harmonica dag werd genoemd. De bezoekers kunnen aan de Tickelerlaan weer genieten van harmonica- en accordeonmuziek en folkloristische dansen.

“Aan de Twickelerlaan is het erf weer passend ingericht en zal vanaf verschillende hoeken de muziek gezellig klinken en er zal volop worden gedanst in prachtige authentieke kleding. Dit jaar is het programma uitgebreid en veelzijdig. Vanaf verschillende podia zullen optredens worden verzorgd. In groepsverband en individueel.” Daarnaast is het museum ook open. “Het wordt ongetwijfeld weer een gezellig en vrolijk geheel waar natuurlijk ook het ontmoeten, samen genieten en bijkletsen centraal staat. Aan eten en drinken ontbreekt het zeker niet en de vele vrijwilligers staan paraat om er een gezellige dag van te maken voor iedereen.”

Er is voldoende parkeergelegenheid en het erf is rolstoelvriendelijk ingericht. Het folklore Festival start om 11.00 uur en wordt afgesloten om 18.00 uur. Entree voor volwassenen bedraagt 4 euro en kinderen tot 12 jaar betalen 1 euro. De allerkleinsten tot 4 jaar hebben gratis toegang. Er is geen betaalgelegenheid voor pinnen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.