nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

harmonica en accordeon folklore festival wendezoele op 19 augustus

Terug

Harmonica- en Accordeon Folklore Festival Wendezoele op 19 augustus

Zondag 19 augustus organiseert Museumboerderij Wendezoele samen met de Twentse Harmonica Club weer het Folklore Festival op het terrein van de Wendezoele. Tijdens dit festival kunnen de bezoekers genieten van optredens van harmonica- en accordeonspelers en folkloristische dansgroepen Brookmoaten, Midden Twenthe en de Oekraïense zang- en dansgroep Roesalka. Daarnaast is er een kleine warenmarkt met ambachtelijke producten en zijn er eet- en drinkkraampjes.

“Tijdens het Folklore Festival kunnen bezoekers doorlopend genieten van muzikale optredens van leden van de Twentse Harmonica Club”, zo laat een woordvoerder van de museumboerderij weten. “De harmonica- en accordeonspelers zullen zowel in groepsverband als individueel optredens verzorgen. Op verschillende podia zullen dansgroep Brookmoaten uit Bornerbroek, dansgroep Midden Twenthe uit Delden en zang- en dansgroep Roesalka Hengelo in klederdracht folkloristische dansen ten tonele brengen.”

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens het Folklore Festival. “In de horeca van Museumboerderij Wendezoele zijn de gehele dag lekkere drankjes en hapjes te krijgen. Daarnaast is er ook een kleine warenmarkt met proeverij en zullen de producten van de boerderij zelf verkocht worden. Natuurlijk is ook het museum geopend tijdens het Folklore Festival.”

Er is voldoende parkeergelegenheid en het erfis rolstoelvriendelijk ingericht. Het Folklore Festival start om 12.00 uur en wordt afgesloten om 18.00 uur. Entree volwassenen Euro 4,00 en kinderen tot 12 jaar Euro 1,00. De allerkleinsten tot 4 jaar hebben gratis toegang. Er kan niet worden gepind.”


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.