nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

in flanders fieldsherdenkingsconcert einde wo1 in oude blasius delden

Terug

In Flanders Fields - herdenkingsconcert einde WO1 in Oude Blasius Delden

In de Oude Blasiuskerk in Delden wordt op zaterdag 10 november om 19.30 uur een concert gehouden ter herdenking van het 100-jarige einde van de Eerste Wereldoorlog. “Het leed en de waanzin van de Grote Oorlog die alle oorlogen overbodig moest maken. Die worden weergegeven in muziek, gedichten en persoonlijke teksten.”

Bas-bariton John Fernon (verbonden aan de Nederlandse Reisopera), verteller Ingrid van Ree (ook van de Nederlandse Reisopera en de Deldense pianist Willem Kersing verzorgen het programma. Er is muziek van veel van de vertegenwoordigde landen in deze wereldoorlog. Werken van componisten als Maurice Ravel, Modest Mussorgsky, Gabriel Fauré, George Butterworth en anderen worden vertolkt. Een programmaboekje met alle teksten en toelichting is te verkrijgen aan de kassa.

Kaarten kosten 8 euro voor leden Cultuurvrienden en 10 euro voor niet-leden, in de voorverkoop: overmaken op NL45 RABO 0317 6914 14. Aan de kassa onder de toren, vanaf een half uur voor de voorstelling kosten de kaarten 12 euro. Gratis tot en met 16 jaar.
Zie ook: www.cultuurvrienden-oude-blasius-delden.nl

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.