nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

meningen inwoners delden over nieuwe voetgangersbrug sterk verdeeld

Terug

Meningen inwoners Delden over nieuwe voetgangersbrug sterk verdeeld

Vorige week werd in het centrum van Delden de nieuwe voetgangersbrug officieel geopend. Waar de komst van de eerste brug over de rondweg veel stof deed opwaaien en veel voor en tegenstanders had, was er rondom de plaatsing van de Christian zu Castell-brug veel minder te doen. Uit de stelling van afgelopen week blijkt echter dat de meningen over de verbinding sterk uiteenlopen.

Precies de helft van de 170 deelnemers (50 procent) aan de stelling vindt dat de brug een aanwinst is. 24,7 procent van deze groep geeft aan dat het een mooie brug is en dat de komst zodoende goed is voor Delden. Nog eens 20,4 procent vindt vooral de verbinding tussen Delden en Twickel een aanwinst. De overige 4,9 procent laat weten dat het in het algemeen een goede investering is binnen het Pact van Twickel.

De grootste groep van het ‘nee-kamp’ (24,1 procent) vindt het vooral zonde van het geld. Ook zegt 18,5 procent dat er voldoende verbindingen zijn en dat de brug dus onnodig is. 4,3 procent vindt de stalenconstructie verder lelijk. De resterende 3,1 procent van de deelnemers vond het juiste antwoord niet bij de mogelijkheden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.