nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

meningen over 30 dank u stickers in delden verdeeld

Terug

Meningen over ’30 Dank U’ stickers in Delden verdeeld

De mening van de bewoners over het nut van ’30 Dank U’ stickers op afvalcontainers, lopen sterk uiteen. Dat blijkt uit de stelling ‘Heel Delden moet ’30 Dank U’ stickers plakken’ van de afgelopen week.

Iets meer dan de helft van de bijna honderd deelnemers (53,2 procent) is het oneens met de stelling. Het grootste deel daarvan (32,9 procent) denkt dat er niemand is die minder hard gaat rijden door de sticker. Het overige deel geeft aan dat het te veel moeite is voor weinig resultaat. 43,1 procent van de deelnemers ziet wel wat in de actie. Het grootste deel van deze groep (26,6 procent) vindt dat alle beetjes helpen. Het overige deel is zelfs van mening dat het een duidelijk verschil kan maken. 3,8 procent had geen mening over de stelling.

Aanleiding

De bewoners van de Greekerinckskamp en Ripperdalaan in Delden hebben sinds enige tijd een creatieve oplossing bedacht om mensen te wijzen op hun snelheid. Op de groene en grijze vuilcontainers is een sticker van een verkeersbord met ’30 Dank U’ aangebracht. De Greekerinckskamp is een van de drukste toegangswegen van Delden, dat geheel 30-kilometer zone is, en ondanks de verkeersdrukte wordt er bijna structureel te hard gereden. En het is niet de enige straat waar dit probleem zich voordoet. De stelling van deze week onderzocht of onze lezers vinden dat andere straten dit voorbeeld moeten volgen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.