nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
19°
licht bewolkt
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

opening kwalitaria delifrance twee weken uitgesteld

Terug

Opening Kwalitaria Délifrance twee weken uitgesteld

De opening van de nieuwe Kwalitaria Délifrance in het voormalige stadhuis van Delden is met twee weken uitgesteld. De deuren van de nieuwe horecagelegenheid aan het Ressingplein zouden eigenlijk op 24 mei openen. Nu staat de start gepland voor 7 juni. “Iedereen moet dus nog even geduld hebben maar dan krijgen ze ook wat.”

Eigenaren Herbert Bekman en Harold Witten laten weten dat de opening wordt uitgesteld omdat ze tegen een aantal praktische problemen aanlopen. Zo is in een laat stadium besloten om niet driekwart van de ruimte te huren, maar het gehele oppervlak. Bekman: “Het aantal zitplaatsen is hierdoor met de helft gestegen, van 90 naar 135. Niet alleen het restaurant is nu groter, maar ook het terras. Bouwtechnisch en voor de inrichting heeft dat meer consequenties dan aanvankelijk gedacht.” Het uitgangspunt van de eigenaren is ook altijd geweest dat al het werk voor de opening moet zijn afgerond. “We willen niet openen wanneer er nog allerlei werkzaamheden gedaan moeten worden.”

De twee weken extra komt ook op personeelsgebied goed van pas. “We hebben ons team bijna compleet en het inwerken in andere filialen is in volle gang. Doordat we de menukaart hebben uitgebreid hebben we ook hier wat meer tijd nodig om ons voor te bereiden.”

Nu het eindresultaat aan het Ressingplein steeds zichtbaarder wordt, komen ook de reacties los. “We krijgen vooral complimenten op het totaalplaatje, de mooie stijl van het pand en de prachtige boom die ons terras zo compleet maak. Zelfs de bestrating ziet er top uit. Men is blij dat er eindelijk een invulling voor deze unieke locatie is gevonden.” Ook zijn de inwoners nieuwsgierig naar het eten van de Kwalitaria en Délifrance. “We krijgen heel veel vragen over wat we nou eigenlijk precies gaan doen en wat Délifrance nou precies te beiden heeft. Als we daar iets over vertellen dan zien mensen zichzelf al zitten onder die boom met een lekker kopje koffie en iets van de Franse menukaart.”

Klik hier om de menukaart van de Délifrance te bekijken.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.