nu 18°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

optocht kindercarnaval delden tijdens regulier carnavalsweekend op zaterdag 2 maart

Terug

Optocht Kindercarnaval Delden tijdens regulier carnavalsweekend op zaterdag 2 maart

Een bonte stoet van grote en kleine praalwagens, verenigingen, loopgroepen én vrolijk uitgedoste kinderen, veelal met een versierde step, fiets of kar. In maart 2019 staat de volgende editie van het Kindercarnaval in Delden op het programma. “De carnavalisten van de Stichting Kindercarnaval Delden hebben al de carnavalskriebels.”

Ook dit jaar wordt iedereen uit Delden en omgeving opgeroepen om mee te doen tijdens de grote carnavalsoptocht in Delden op zaterdag 2 maart. Waar het Deldense feest de afgelopen jaren in de week voorafgaand aan het reguliere carnavalsweekend in Nederland was, vallen beide dit jaar samen. “Alle groepen, met of zonder wagen, klein of groot, zijn van harte welkom. Nadien vindt er voor alle kinderen een fantastisch feest plaats in Sporthal de Reiger.”

Dit jaar is het thema voor het kindercarnaval ‘Kleurrijk Delden’. “En het is natuurlijk helemaal fantastisch als allen wagens dit thema dragen. Uiteraard zijn ook andere wagens met andere thema’s van harte welkom. Voor de mooiste wagen en loopgroepen stelt de Stichting Kindercarnaval Delden fantastische prijzen beschikbaar.”

“Opgeven kan met je voetbal-, handbal-, tennis-, zwem-, volleybal-, korfbal-, basketbal, badminton- , carnavals-, schutters- of buurtvereniging. Natuurlijk zijn families, vriendengroepen of andere loopgroepen en wagens ook van harte welkom. Opgeven kan door een mail te sturen naar: info@kindercarnavaldelden.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.