nu 13°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
16°
lichte regen
17:00
15°
lichte regen
20:00
14°
lichte regen
23:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

voorbeschouwing delden ontvangt laagvliegerrood zwart tegen koploper

Terug

Voorbeschouwing: Delden ontvangt laagvlieger - Rood Zwart tegen koploper

Elke speelronde blikt Nieuws uit Delden vooruit op de wedstrijden van de Deldense voetbalclubs. Rood Zwart komt voor het derde jaar op rij uit in de Vierde Klasse B. SV Delden is opnieuw ingedeeld in de Vijfde Klasse B.

Deze week spelen SV Delden en Rood Zwart de negende wedstrijd van het seizoen. SV Delden ontvangt SP Haarlo. Rood Zwart moet op bezoek bij koploper EMOS.


SV Delden - SP Haarlo, 3 december, 14.30 uur, Delden.

Voor SV Delden staat er op zondagmiddag een wedstrijd tegen laagvlieger SP Haarlo op het programma. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos speelde vorige week niet (Vosseveld) vanwege het slechte weer. Delden staat op een knappe vierde plek en is als enuige ploeg in de Vijfde Klasse B nog ongeslagen. De laatste twee duels eindigden echter in een gelijkspel (DEO en SC Meddo) waardoor een overwinning zeer welkom is. Haarlo lijkt daarvoor de perfecte tegenstander. De nummer voorlaatst won tot op heden slechts één duel en ging zeven keer onderuit.

Klik hier voor de rangen en standen.


EMOS - Rood Zwart, 3 december, 14.00 uur, Enschede.

Rood Zwart neemt het op zondag in het negende duel van het seizoen op tegen koploper EMOS. De Deldenaren haalden vier punten uit de laatste twee duels en hebben daarmee een matige serie afgesloten. Het duel van vorige week tegen Bentelo werd afgelast vanwege de zware regenval. De ploeg van trainer Remco Dokter staat op een elfde plek op de ranglijst maar heeft weer aansluiting gevonden bij de middenmoot. Een zege op EMOS zal lastig worden. De koploper uit Enschede verloor tot op heden slechts één keer en won de overige acht duels.

Klik hier voor de rangen en standen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.