nu
Weerbericht Delden
lichte regen
07:00
lichte regen
10:00
lichte regen
13:00
lichte regen
16:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

oud papier delden blijft staan door wegwerkzaamheden

Terug

Update: Oud papier Delden alsnog opgehaald

Bewoners van de Beatrixstraat, Emmastraat en Julianastraat in Delden zijn deze week niet van hun oud papier afgekomen. De dozen met kranten en folders werden weliswaar aan de straat gezet, maar door de werkzaamheden aan de straten in de omgeving kon het papier niet worden afgehaald.

De gemeente Hof van Twente laat op haar Facebookpagina weten vragen te hebben gekregen van de bewoners over de situatie. “De gemeente is echter niet verantwoordelijk voor het ophalen van oud papier. Dit regelen de verenigingen binnen de gemeente Hof van Twente onderling. Omdat er veel vragen binnen kwamen, wilden we graag uitzoeken wat er gebeurd is.”

De gemeente laat weten contact te hebben gehad met de betrokken vereniging. “Zij betreuren de gang van zaken en vragen of het papier weer van straat gehaald kan worden en bewaard kan worden tot de volgende inzamelronde. Mensen voor wie dit geen optie kunnen ervoor kiezen het papier in een andere wijk bij de volgende inzamelronde aan te bieden.”

Update: Het oud papier dat deze week is blijven staan in een aantal straten in Delden, is op vrijdag alsnog opgehaald. De gemeente Hof van Twente heeft met Twente Milieu afgesproken de restanten mee te nemen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.