nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

politici hof van twente te gast bij politiek cafe in de reggehof

Terug

Politici Hof van Twente in debat bij politiek café in De Reggehof

Op zondagmiddag 18 maart zijn alle politieke partijen uit Hof van Twente van 16.00 tot 18.00 uur te gast bij het politiek café Hof van Twente in De Reggehof in Goor. De partijen debatteren deze middag rond een aantal centrale thema’s. Die thema’s zijn: arbeidsmarkt en economie, asbest, burger en bestuur, cultuur, duurzaamheid, sociaal domein en wonen. De centrale presentatie van deze middag is in handen van journalist en columnist Theo Hakkert. De interviews met de politici worden verzorgd door presentatoren van het programma HvT-politiek en nieuws. Hofstreek FM zendt het politiek café rechtstreeks uit via radio en tv. Beide uitzendingen beginnen om 16.00 uur.

Programma

Per thema komen steeds twee partijen aan het woord. Zij krijgen elk maximaal tien minuten het woord. Iedere partij komt dus twee keer langs in de uitzending. Aan het einde van het programma is er een pitch, waarbij iedere lijsttrekker een halve minuut de tijd krijgt om te vertellen waarom zijn of haar partij de beste keuze is bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. Over de volgorde van de pitches wordt tijdens de uitzending geloot.

Bereikbaarheid radio en tv

Wilt u thuis het politiek café volgen via radio of tv? Dat kan op Hofstreek FM via de ether: 107.6/107.1. In Markelo en het buitengebied is de zender te ontvangen op kanaal 107.0. Op de kabel is Hofstreek te vinden op 104.1. De tv-uitzending is analoog te bekijken via Cogas kanaal 7 of digitaal via Caiway kanaal 47.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.