nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

rood zwart krijgt gewenste nieuwe toplaag op kunstgrasveld

Terug

Rood Zwart krijgt gewenste nieuwe toplaag op kunstgrasveld

De kogel is door de kerk. Na vele gesprekken hebben Rood Zwart en de gemeente overeenstemming bereikt over het vervangen van de toplaag van het 11 jaar oude kunstgrasveld. Deze zomer wordt de versleten laag van het veld langs de Langestraat verwijderd en komt er een milieuvriendelijke, duurzame en recyclebare laag in de plaatst. De zwarte SBR rubberkorrels, waarover in de afgelopen twee jaar veel discussie is geweest, behoren na dit seizoen ook tot het verleden.

Om dit alles te realiseren gaan Rood Zwart, de gemeente en Gildebor gezamenlijk een werkgroep vormen om een en ander in goede banen te leiden en tot het beste resultaat te komen. “Aspecten als voetbaltechnische eigenschappen, veiligheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zullen daarbij een belangrijke rol spelen. Kostenbewust tot de mooiste kwaliteit komen is daarbij de uitdaging.”

SV Delden

Ook het kunstgrasveld bij SV Delden is inmiddels 10 jaar oud en aan vervanging toe. De blauw-gelen voeren momenteel overleg met de gemeente over vervanging. Het is nog niet duidelijk wanneer hierover een beslissing wordt genomen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.