nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

truck run hof van twente trekt door langestraat in delden

Terug

Truck Run Hof van Twente trekt door Langestraat in Delden

Ruim 50 vrachtwagens trekken zaterdagmiddag in colonne door de Hof van Twente. De karavaan trekt ook door Delden. Rond 14.30 uur zullen de voertuigen via de Langestraat Delden binnenkomen, waarna koers gezet wordt richting Bentelo.

De Truckrun wordt dit jaar voor het eerst gehouden en start bij ‘Grand café De Kroon’ in Markelo, waar burgemeester Ellen Nauta om 14.00 uur het startschot zal lossen. Na de terugkomst, die rond 16.00 uur verwacht wordt, volgt er nog een grote muzikale happening bij de Kroon. Aan het eind van de dag krijgen alle deelnemers een goodybag mee naar huis, als aandenken aan een onvergetelijke middag.

De Truckrun is een idee van Markeloër Willian Potman, die mensen met een beperking uit de Hof van Twente een onvergetelijke middag wilde bezorgen. De reacties op zijn oproep in zijn column op maarkelsnieuws.nl waren overweldigend, zowel van chauffeurs, pupillen, vrijwilligers en sponsoren. Het leidde er uiteindelijk toe dat er zaterdagmiddag 2 groepen van 25 trucks door de straten van de Hof van Twente trekken.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.