nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

update voorspoedige kaartverkoop en nieuw line up voor vierde editie summerclash

Terug

Update: Voorspoedige kaartverkoop en nieuwe line up voor vierde editie SummerClash

Nieuwe trailer online

Op zondag 30 juli 2017 wordt op de parkeerplaats achter het Wapen van Delden de 4e editie van SummerClash gehouden. De kaartverkoop voor het beachvolleybal evenement, dat dit jaar het thema ‘Mexicaanse Fiesta’ heeft meegekregen, is alweer enige tijd geleden van start gegaan en loopt voorspoedig. De 30 beschikbare early bird teamtickets waren binnen no-time uitverkocht. Op vrijdag 2 juni gaat de reguliere verkoop van start (tot 16 juli). Vorig jaar deden er in totaal 75 teams mee. De verwachting is dat ook dit jaar dat aantal minimaal gehaald wordt. “We zijn flexibel en hebben de ruimte om wat uit te breiden. Afhankelijk van de inschrijvingen kunnen velden worden bijgevoegd.”

Nieuwe Line up

De Stichting Refest heeft dit jaar gekozen voor een ietwat andere line up. “Net zoals voorgaande edities zal Bart Eshuis de gehele middag het publiek voorzien van een mix mooie plaatjes voor jong en oud in alle muziekstijlen. Hierna schakelen we door naar de gebroeders Wibbelink, die van elk evenement een waar feest maken en draaien waar het publiek om vraagt. Vervolgens is het tijd voor The Allstarz, een jong DJ duo. Met een heerlijke creatieve, energieke, fanatieke, en aanvallende speelwijze pakken ze iedereen in! Na de warming-up wisselen de verschillende speelstijlen elkaar in een rap tempo af. Richting het einde zetten ze het slotoffensief in en in de blessuretijd is niets ze te gek!”

“Vervolgens komt een Deldense bekende op de planken, het decor wordt vrijgemaakt voor DJ Holly, speciaal voor deze vierde editie van SummerClash heeft hij een creatieve mix in elkaar gedraaid waarin niks te gek is. Zo gaan we bijvoorbeeld back tot the nineties met oldschool hitjes en gaat er een uur lang vol het gas erop.”

Nieuwe trailer

advertenties

28 jun 2017

“Serious Refest heeft al jaren een goede naam in Delden doordat ze goede doelen steunen via de opbrengsten van hun evenementen. Prima zaak!!!
Wat ik mis in bovenstaand artikel is naar welk doel de opbrengst van de summerclash dit jaar gaat.”

Johannes 28-06-2017 @ 10:02 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.