nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

veel interesse in plannen delden historisch modern

Terug

Veel interesse in plannen ‘Delden Historisch Modern’

De informatieavond die op donderdag werd gehouden door de werkgroep ‘Delden Historisch Modern’ is goed bezocht. Initiatiefnemer Dinant Keizers schat dat er op de avond zeker 200 ondernemer en inwoners kwamen luisteren naar de plannen die in de Weijenborg werden gepresenteerd.

De acht onderwerpen die centraal stonden, werden gepresenteerd op borden. Hierop werd de oude situatie weergegeven en de mogelijkheden die de werkgroep ziet voor de toekomst. Op twee momenten werd er tevens een korte presentatie gehouden en konden de aanwezigen vragen stellen aan de werkgroep, die bestaat uit afgevaardigden van de gemeente Hof van Twente, de Stadsraad Delden, de Deldense Ondernemers Vereniging en de politie.

Ook werd de bezoekers gevraagd een enquête in te vullen en hun licht te laten schijnen over de diverse onderwerpen (Eenrichting verkeer in de Langestraat, tijden vrachtwagens en laden/lossen, parkeren auto’s en stallen fietsen, bebordingen, reclame uitingen en terrassen, openbare straatverlichting, nieuw straatmeubilair, inrichting van de twee pleinen en de stadspoort voor Delden).

De resultaten van deze enquête worden in december gedeeld met het college en de gemeenteraad. Ook worden dan de burgers op de hoogte gebracht van het vervolgtraject. Er wordt tevens gezocht naar middelen van de gemeente, provincie en Europa om de plannen stapsgewijs uit te voeren.

Hieronder de borden met de thema’s:


advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.