nu
Weerbericht Delden
onbewolkt
19:00
-2°
onbewolkt
22:00
-5°
onbewolkt
01:00
-6°
onbewolkt
04:00
-7°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

video noaberhoes rood zwart onder grote belangstelling officieel geopend

Terug

Update: Foto's opening Noaberhoes Rood Zwart online!

Rood Zwart heeft op zaterdag 6 januari, exact 95 jaar na de oprichtingsdatum, het nieuwe clubhuis officieel geopend. De multifunctionele voorziening, die de naam ‘Noaberhoes’ gaat dragen, gaat niet alleen dienst gaat doen als clubgebouw van de voetbalvereniging, maar wordt ook het onderkomen voor vele Deldenaren en Deldense organisaties.

De opkomst was op zaterdag met zo’n 350 geïnteresseerden boven verwachting. Leden, vrijwilligers, sponsoren, vertegenwoordiger van diverse clubs uit de Hof van Twente, en afgevaardigden van de gemeente en KNVB kwamen een kijkje nemen aan de Langestraat. Na de koffie met gebak was er van 16.00-17.00 gelegenheid voor een rondleiding. Om exact 17.00 startte voorzitter Robert Ros met zijn (nieuwjaars) speech, waarbij de nadruk natuurlijk lag op de opening van de nieuwbouw.

“Een bouw, die onmogelijk was geweest zonder 15.000 uur aan vrijwilligerswerk die er in zijn gestoken – met bloed, zweet en tranen- en met een resultaat om trots op te zijn.” Nadat wethouder Pieter Zwanenburg namens de gemeente, Ate Brunnekreef namens de KNVB / Zwaluwen Jeugd Actie en Harrie Dessens namens alle ereleden mooie woorden spraken, kon het gebouw officieel worden geopend. Dit werd gedaan door de nieuwe naam op de gevel te onthullen. De voorzitter, de wethouder en drie nieuwe leden van verdienste trokken onder luid applaus een doek weg waarachter de letters ‘Noaberhoes’ tevoorschijn kwamen.

UPDATE: KLIK HIER VOOR DE FOTOREPORTAGE VAN WIJNAND KRISTIAANS.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.