nu 19°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

video open bedrijvendag delden van start met ingebruikname camerasysteem

Terug

Video: Open Bedrijvendag Delden van start met ingebruikname camerasysteem

Om iets na 10.00 uur is op het industrieterrein in Delden de Open Bedrijvendag geopend. Dat gebeurde in het pand van Staalbouw Twente met de ingebruikname van het nieuwe camerasysteem dat over het terrein moet waken. Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik verrichtte de openingshandeling met een druk op de knop. Op een groot scherm waren de beelden van de camera’s bij de drie invalswegen te zien.

Voorzitter Nicole Efftink van de Deldense Ondernemersvereniging nam als eerste het woord. “In Delden is het niet alleen heel mooi ondernemen, het is hier ook heel mooi wonen en recreëren. Dat willen we de mensen in de hele omgeving graag laten zien en we zijn dan ook trots om hier te zijn.” Annie Schreijer stond bij de opening stil bij Delden en de voordelen die de geografische ligging heeft. Twickel, de snelwegen, het kanaal en de het spoor. “Delden heeft alles met elkaar een gigantisch strategische en goede plek.”

Open Bedrijvendag van 10.00 uur tot 17.00 uur

Een kleine honderd bedrijven openen op zondag tussen 10.00 uur en 17.00 uur de deuren op Schneidersbos. De organisatie verwacht weer op een grote publieke belangstelling. In 2013 kwamen er zo’n 15.000 mensen naar het industrieterrein. Een aantal dat de DOV dit jaar hoopt te evenaren.

“We hebben weer vele bedrijven bereid gevonden om van zondag 7 oktober een spectaculaire dag te maken”, zo vertelt voorzitter Tim Groothuis in de presentatiegids. “Met tal van activiteiten en attracties, zowel binnen als buiten, kan het niet anders worden dan een mooie, interessante dag - voor jong en oud. Het industrieterrein Schneidersbos is een hele mooie locatie voor een Open Bedrijvendag. We hebben een heel mooi compact terrein. Daarom kunnen we de activiteiten ook zo verdelen dat er zondag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur op alle plekken wat te doen of te zien is.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.