nu 18°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

video zonovergoten straatfestival trekt ruim 10.000 bezoekers

Terug

Video: Zonovergoten Straatfestival trekt ruim 10.000 bezoekers

Wanneer het voor de laatste keer slecht weer was tijdens het Cultureel Straatfestival in Delden kan de organisatie zich eigenlijk niet herinneren. Van de ruim twintig edities waren er een of twee jaargangen waarin de weergoden het evenement minder goed gezind waren. In alle overige afleveringen speelde de zon een hoofdrol. In 2018 was dit niet anders. Mede door het prachtige nazomerweer kwamen er ruim 10.000 bezoekers uit de wijde omgeving naar het centrum van Delden.

De organisatie had ook dit jaar weer haar best gedaan een gevarieerd en uitgeberid programma samen te stellen. Van een ganzenfanfare tot de Aufbuss van Poeder en Plusj en van verschillende koren en zanggroepen tot Circus Malle Babbe op het plein bij het paardje. Voor jong en oud was er tussen 12.00 uur en 17.00 uur van alles te beleven. Net als de afgelopen jaren was er ook weer een uitgebreide boeken- en kustmarkt.

De organisatie kijkt terug op een mooie editie. “Het was bij de start om 12.00 uur al druk in het centrum en dat is de hele middag zo gebleven. De terrassen zaten tevens overal vol. De reacties die we hebben ontvangen waren ook louter positief. Het is mooi om te zien dat de meeste bezoekers echt de tijd nemen om alles goed te bekijken. Wij zijn erg tevreden.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.