nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

vierde editie carels tuindag met ruim dertig kramen

Terug

Vierde editie Carels Tuindag met ruim dertig kramen

Leden van serviceclub Tafel van Twente houden op zondag 19 mei van 11.00 tot 17.00 Carels Tuindag bij Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden. Het doel van het evenement is om geld op te halen voor het goede doel. Dit keer is dat ‘Ontzorg de jonge mantelzorgers’. “Met de opbrengst van deze dag kunnen kinderen die voor een chronisch ziek familielid zorgen, een weekend heerlijk ontspannen.” Het is de vierde keer dat Carels Tuindag wordt gehouden. Vorig jaar werd er 6000 euro opgehaald voor hetzelfde doel.

“Het wordt een gezellige middag met muziek, proeverijen, tuinspullen, planten, kunst, textiel, kraampjes met cadeauartikelen en kindervermaak”, zo laat de organisatie weten. “Als hoogtepunt is er ‘Heel Twente bakt’. De jury bestaat uit Ellen Nauta, burgemeester van de Hof van Twente, Elly Workel, deelnemer van ‘Heel Holland Bakt’ en Freek Veltman, banketbakker van bakkerij Koehorst uit Borne.” Zie www.carelstuindag.nl voor meer informatie over deelname en voorwaarden.

Tafel van Twente is een nieuwe club die in 2016 is opgericht. De clubleden zijn allen echter al jaren maatschappelijk actief. De club heeft als doel een maatschappelijke bijdrage te leveren aan de regio Twente door de verschillende expertises van de leden in te zetten voor goede doelen. “Zowel oudere, maar met name ook jonge mensen willen we de ruimte bieden om via de club hun netwerk te verbreden en zich in te zetten voor goede doelen in de regio.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.