nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

347 deelnemers aan koude en gladde toertoecht twickeltrappers

Terug

347 deelnemers aan koude en gladde Toertocht Twickeltrappers

Waar door de meeste voetbalwedstrijden dit weekend een streep ging in verband met de winterse omstandigheden, was er bij de Twickeltrappers geen enkele twijfel of de jaarlijkse wintertocht gereden zou worden. “Met 34 vrijwilligers en 347 deelnemers kijken we terug op een zeer geslaagde toertocht.”

De eerste deelnemers meldden zich al om 08.15 uur aan de start bij de Reiger in Delden. Op het moment van vertrek was er nog lichte sneeuwval en de temperatuur nog iets onder nul. “Natuurlijk was het hier en daar glad, maar een beetje MTB-er laat zicht hierdoor niet afschrikken. Dat bleek ook uit de opkomst die gezien de weersomstandigheden boven verwachting was. In Winterswijk was er een tocht afgelast maar de toertocht commissie van Delden gaf Code groen.”

Deelnemers konden zich vanaf 08.30 uur inschrijven voor de 35 en de 55 kilometer. “Er was zelfs een deelnemer die vanaf Oldenzaal kwam op de fiets en op Strava dik 100 km noteerde. Tussen de deelnemers zaten ook enkele kinderen, echt bikkels dus. Mede door het mooie, droge weer en de vrieskou was de tocht goed te doen. Helaas zijn er wel enkele deelnemers ‘op hun plaat gegaan’ maar niets ernstigs.”

“Al met al denken wij als organisatie er in zijn geslaagd een goed georganiseerde tocht neer te zetten. De reacties na afloop waren ook erg positief. Wij willen alle sponsoren en vrijwillgers bedanken voor hun bijdrage en inzet.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.