nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
17°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

bsc unisson opnieuw te sterk voor sv delden

Terug

Update: BSC Unisson opnieuw te sterk voor SV Delden

SV Delden heeft geen punten over gehouden aan het uitduel met BSC Unisson. In Boekelo gingen de mannen van Rene Belt in een slechte wedstrijd met 5-2 onderuit tegen de directe concurrent. Eerder dit seizoen kregen de Deldenaren in eigenhuis al een flink pak slaag van de tegenstander van zondag. In september 2013 werd het maar liefst 1-6.

Delden begon erg matig aan het duel in Boekelo. Het team leed veel balverlies en hanteerde veelvuldig de lange bal. BSC Unisson ging beter om met het bar slechte veld en stond binnen het kwartier al op een 2-0 voorsprong. De blauw-gelen speelden zonder geloof en moesten lijdzaam toezien hier Unisson na een half uur ook de 3-0 tegen de touwen schoot. Hierna kwam Delden iets beter in de wedstrijd maar tot scoren kwamen ze in de eerste helft niet meer. Ruststand: 3-0.

Vlak na de pauze kregen de Deldenaren weer wat hoop. Het was Raymond van der Roest die de 3-1 op het scorebord bracht. Hoewel Delden beter speelde dan in de eerste helft, maakten de gasten geen moment aanspraak op de aansluitingstreffer. Na een uur spelen was het zelfs de thuisploeg die de marge weer op drie bracht. Coen Witteveen deed in de 66e minuut weer wat terug na goed doorzetten van Timo Gerritsjans: 4-2. De thuisploeg kwam nog een keer tot scoren na een foutje van Ivo Otten die een bal liet glippen bij een corner in de 69e minuut. Eindstand 5-2.

Foto: Andre Otten.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.