nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dames devoc winnen thriller van holyoke

Terug

Dames Devoc winnen thriller van Holyoke

De dames van het eerste team van volleybalvereniging Devoc hebben op zaterdag een nipte zege geboekt op Holyoke DS2. De wedstrijd draaide uit op een ware thriller waarin beide ploegen kansen kregen op de zege. Deze ging uiteindelijk met 2-3 naar Devoc dat daarmee aansluiting vindt bij de middenmoot op de ranglijst.

Vol strijdlust begonnen beide teams aan de wedstrijd in sporthal De Zomp in Enter. In de eerste set waren de ploegen goed aan elkaar gewaagd, maar naar het einde toe trok Devoc het initiatief naar zich toe. De bezoekers vonden de gaten in het veld en pakten zo een 0-1 voorsprong: 16-25. Het goede spel werd aanvankelijk voortgezet in het tweede bedrijf, maar Holyoke kwam steeds beter in de wedstrijd en pakte ook de set met 25-21.

Devoc herpakte zich goed van deze tegenslag en deelde in set drie weer de lakens uit. Het leverde veel spannende rally’s, mooie aanvallen en tactische ballen op. De winst ging met 16-25 naar de Deldenaren. In het vierde bedrijf kwamen de bezoekers er echter nauwelijks aan te pas. De thuisploeg trok de vierde set eenvoudig over de streep en leek ook favoriet voor de beslissende vijfde set.

Holyoke begon scherp en bouwde een ruime voorsprong op. Devoc rechtte echter nog een keer de rug en knokte zich terug in de wedstrijd. De Deldenaren kwamen weer langszij waarna beide teams kansen kregen op de overwinning. Na veel spannende rally’s en enkele ‘machtspoints’ bracht Devoc de winst in veilige haven: 18-20. De teamavond, die ook op deze avond plaatsvond, kon hierom goed van start gaan en werd gevierd met de nodige borrels.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.