nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

dubbels laten smitties 1 in de steek

Terug

Dubbels laten Smitties 1 in de steek

Twee weken geleden was het eerste team van Dartsclub Smitties uit Delden nog volop in de race voor het kampioenschap in de Eerste Divisie A, maar na twee nederlagen op rij lijkt de tweede plaats het maximaal haalbare. Afgelopen week speelden de Deldenaren de belangrijke wedstrijd tegen koploper Ons erf. Een duel dat gewonnen moest worden, het liefst met ruime cijfers. De wedstrijd eindigde echter in een 4-5 nederlaag waardoor de titelaspiraties voorlopig in de ijskast kunnen.

De Deldenaren begonnen sterk aan het duel en Stef leek Smitties na een 2-0 voorsprong het eerste punt te bezorgen. De dubbels lieten hem hierna echter in de steek en zijn partij ging alsnog verloren. Ook Jaap Smit had in de partij hierna moeite met de dubbels. Hij gooide zich in elke leg naar een ruime voorsprong, maar de checkouts liepen niet. Vervolgens was het de beurt aan Michiel Borgeling, die vlak daarvoor bij de Dutch Open nog knap was doorgedrongen tot de laatste 64. Uiteindelijk eindigde hij op een knappe 33e plaats. Ook voor Smitties was hij van grote waarde door de 1-2 op het scorebord te brengen. Ingmar trok hierna de stand zelfs weer gelijk.

Bij de dubbels liep het deze wedstrijd beduidend minder dan normaal. Op het favoriete onderdeel van de Deldenaren liep de achterstand snel op tot 2-5. De laatste bubbelpartij werd nog wel gewonnen en ook de teamgame was prooi voor de thuisploeg. De nederlaag kon echter niet meer worden afgewend. Eindstand: 4-5.

Uitslagen:

Smitties 1

-

Ons erf 1

4-5

Beerninks Boys

-

Kremer 7

5-4

Disney Darters

-

Smitties 2

4-5

Smitties 4

-

Smitties 3

3-6

De Ster 3

-

Lady's Bull Boys

7-2

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.