nu 21°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
16°
geheel bewolkt
08:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

heren devoc beginnen met twee zeges overtuigend aan nieuwe jaar

Terug

Heren Devoc beginnen met twee zeges overtuigend aan nieuwe jaar

De heren van Volleybalvereniging Devoc zijn het nieuwe jaar goed begonnen. De eerste twee duels die op de kalender van 2019 stonden, werden met overtuigende cijfers gewonnen. Vorige week was de ploeg uit Delden met 4-0 te sterk voor Dynamo en afgelopen vrijdag werd Markel-Up met 1-3 verslagen. Door de goede resultaten stijgt Devoc op de ranglijst naar plek twee. De Deldenaren hebben net zoveel punten als koploper Apollo, maar wel een duel meer gespeeld.

In het eerste duel van 2019 ging Devoc uitstekend van start tegen Dynamo uit Neede. In sporthal De Reiger kregen de bezoekers in de eerste set geen voet aan de grond: 25-12. Hierna zakte het niveau bij Devoc iets terug, maar bleef in het restant van het duel de betere ploeg. Set twee werd gewonnen met 25-19, set drie met 25-21 en in de vierde en laatste set ging de winst met 25-22 naar de thuisploeg. Een 4-0 zege was het gevolg.

Op vrijdag 18 januari moesten de Deldenaren op bezoek bij Markel-Up uit Markelo. Waar de start tegen Dynamo een week eerder heel goed was, kwamen de bezoekers uit Delden nu veel minder voor de dag. In de eerste set lukte weinig aan de kant van Devoc en dat zorgde ervoor dat de thuisploeg op een verdiende 1-0 voorsprong kwam: 25-20.

In de tweede set herpakten de Deldenaren zich en was het spel een stuk beter. Vanaf de start werd een ruime voorsprong opgebouwd. Toen bij de thuisploeg ook nog eens een speler met een knieblessure het veld moest ruimen, was de winst in deze set binnen: 16-25. In de derde set was Devoc opnieuw sterker dan de thuisploeg maar het gewenste niveau werd niet gehaald: 18-25. Ook in de vierde set bleef het rommelig. In de problemen kwam de ploeg in het oranje echter niet (18-25) waardoor een 1-3 zege kon worden bijgeschreven.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.