nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

kersverse scheidsrechters sv delden nieuw gestoken

Terug

Kersverse scheidsrechters SV Delden in het nieuw gestoken

Afgelopen zaterdag was een belangrijke dag voor RZ C1. De ploeg van Gerard Bekker kon kampioen worden. `s Morgens om 10.00 uur was er een ontbijt in de kantine waarbij een lekkernij uit de keuken van sponsor Grillroom Femie`s de honger deed stillen en krachten voor de kampioenswedstrijd werden verzameld.

Om 11.15 was het tijd om de rit naar Denekamp te maken. Nerveus maar vol zelf vertouwen togen jongens naar het voetbalveld. De eerste 5 minuten was het een beetje aftasten wat de tegenstander zou gaan doen. Hieruit bleek dat ze weinig tegenstand boden en het eerste doelpunt viel dan ook niet veel later. In de eerste helft mochten er nog 4 doelpunten op het scorebord worden bijgeschreven waardoor de ruststand op 0-5 uit kwam.

Voorzichtig werd er al een feestje gevierd maar na de thee moesten ze nog even weer de mouwen opstropen. Keeper Alexander Vogt, die dit seizoen slechts 6 keer het doel niet schoonhield, had ook deze wedstrijd weinig te doen. Slechts een paar aanvallen moest hij pareren dit door uitstekend werk op het middenveld en de verdediging. De schaal  was binnen. Met een stand van 0-8 in het voordeel van RZ leek het een zonnige middag te worden.

Een hevige regenbui aan het eind van de wedstrijd kon de feestvreugde niet bederven. Fakkels en vuurwerk meegebracht door de grootte getale aan ouders langs de lijn zorgden voor een heus kampioene feest. Jan Ros was speciaal naar Denekamp afgereisd om de kampioensschaal te overhandigen aan aanvoerder Stan Efftink. Na de douche was het de hoogste tijd om de schaal te tonen in Delden tijdens een rondrit op de wagen van NECO.

Terug op het thuishonk aan de Langestraat werd het Team toegesproken door Jeugdvoorzitter Erik Franssen waarna het feest werd voortgezet in het Wapen van Delden. Hier werd gestreden om de eeuwige roem van bowling - specialist. Het kampioensfeest werd afgesloten in de tuin van de ouders van Egbert Nijland waar een BBQ stond wat de hongerige en moegestreden lijven weer op krachten bracht. Voldaan en moe togen de jongens en hun ouders in de late uurtjes naar huis.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.