nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

koploper delden krijgt pak slaag bij ud weerselo

Terug

Koploper Delden krijgt pak slaag bij UD Weerselo

SV Delden heeft op zondagmiddag de koppositie in de Vierde Klasse verspeeld. De ploeg van trainer Wouter Kwakkenbos kreeg een ongelofelijk pak slaag bij UD Weerselo. Halverwege stonden de blauw-gelen al met 3-1 achter. In de tweede helft werd de schade alleen maar groter met een 7-2 uitslag tot gevolg. Delden staat nu derde met 26 punten uit 15 duels.

Delden begon niet slecht aan de wedstrijd en had de boel in de eerste tien minuten goed op orde. Na de 1-0 in de 11e minuut ging het echter snel bergafwaarts met de bezoekers. Een aantal geweldige fouten in de verdediging zorgden ervoor dat Delden al voor de pauze in een kansloze uitgangspositie terecht kwam. UD scoorde in de 25e en 35e minuut en bracht de stand zo op 3-0. Vlak voor de pauze deed de ploeg van Wouter Kwakkenbos nog wel iets terug via Sven Wold. Ruststand: 3-1.

Na de pauze bracht de thuisploeg de marge alweer snel op drie treffers: 4-1. Hierna leefde Delden even op en wist via Doeke Brandt ook de 4-2 op het scorebord te brengen. Het geloof dat er toch nog iets te halen viel werd echter alweer snel teniet gedaan door de vijfde treffer van de ploeg uit Weerselo. In de slotfase kreeg Delden er nog twee om de oren waardoor de ploeg met een ontluisterende 7-2 nederlaag huiswaarts keerde.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.