nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

meidenafdeling rood zwart zoekt nieuwe trainer

Terug

Meidenafdeling Rood Zwart zoekt nieuwe trainer

Bij voetbalvereniging Rood Zwart zijn aankomend seizoen een meisjes A-, B-, C- en D-team actief. Voor de twee oudste jeugdteams is de club nog op zoek naar een trainer. “Om het plezier in het voetballen bij deze speelsters te behouden, het voetbaltalent verder te ontwikkelen en ze naar een hoger speelniveau te krijgen, zoekt voetbalvereniging Rood Zwart een enthousiaste en fanatieke jeugdtrain(st)er.”

De nieuwe jeugdtrainer gaat samenwerken met ondersteunende trainers en leiders. De trainingen worden zo gepland dat de A- en B-elftallen twee avonden in de week gezamenlijk trainen. “Voorafgaand aan het komende seizoen zal er voor de begeleiders, de nieuwe trainers en overige betrokkenen een bijeenkomst zijn om goede afspraken te maken over samenwerkingen en verwachtingen. Hiermee verwachten we de doorstroming en samenwerking worden bevorderd en de motivatie onder de speelsters wordt gestimuleerd.”

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Conny Kemerink op Schiphorst via tel. 06-46723773 of mail naar vrouwenvoetbal@roodzwart.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.