nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
21°
lichte regen
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

nieuw jeugdvoetbal beleidsplan voor sv delden

Terug

Nieuw jeugdvoetbal beleidsplan voor SV Delden

SV Delden heeft voor de periode 2015 – 2019 een nieuw beleidsplan voor de jeugdafdeling gepresenteerd. Omdat de vorige versie van het beleidsplan uit 2008 succesvol is gebleken, heeft de club besloten om door te gaan op de ingeslagen koers. In overleg met jeugdleiders en -trainers is het document slechts op details aangepast.

“De jeugdafdeling van SV Delden groeit de laatste jaren enorm”, zo laat de vereniging weten. “Om goed met deze groei om te kunnen gaan heeft de jeugdcommissie in 2008 het jeugdvoetbal beleidsplan opgesteld. Nu, ruim zes jaar later, heeft de jeugdcommissie een tweede versie van dit plan gepresenteerd.” Net als in de eerste versie van het jeugdvoetbal beleidsplan wordt ook in de tweede versie nadrukkelijk de aansluiting gezocht bij de algemene doelstellingen van SV Delden. “Voor de jeugd betekent dit onder andere een verbetering van de doorstroming naar de senioren, groeien naar een club die structureel kan voetballen met een C1, B1 en A1 en structurele versterking van het eerste elftal onder het motto ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’.”

Voor het eerst sinds lange tijd spelen er weer teams in alle leeftijdscategorieën en dat zal de komende jaren naar verwachting ook zo blijven. “De aansluiting naar het eerste elftal is tot stand gebracht en in de toekomst zullen steeds meer jeugdspelers doorstromen naar de selectie. De jeugdcommissie is kortom van mening dat aan alle doelstellingen is voldaan en dat er geen reden is voor radicale koerswijzigingen.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.