nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rogier fontijn nieuwe voorzitter korfbalvereniging zwart wit

Terug

Rogier Fontijn nieuwe voorzitter korfbalvereniging Zwart Wit

Rogier Fontijn is de komende jaren de nieuwe voorzitter van de Deldense Korfbalvereniging Zwart Wit. Tijdens een Algemene Ledenvergadering werd hij unaniem gekozen. Fontijn is al vanaf zijn achtste levensjaar lid van de vereniging. Na jarenlang zelf te hebben gekorfbald, is hij de laatste jaren vooral actief als coach van diverse jeugdteams. Ook heeft Fontijn zich volop ingezet voor de ontwikkeling van het sportcomplex De Mors.

Fontijn begint vol enthousiasme aan zijn nieuwe functie. “Zwart Wit is een actieve en betrokken vereniging. We hebben veel jeugd, een actief kader en volop jonge talenten in onze selectie. Dat biedt kansen. En ik heb er enorm veel zin in om daar de komende jaren een bijdrage aan te mogen leveren, samen met het bestuur en de leden.”

Ook kijkt hij met vertrouwen naar de toekomst van de club, die samen met de volleybal, voetbal, handbal en SBR ligt op De Mors. “De samenwerking met deze clubs gaat goed. Daarnaast houden we goed contact met de overige gebruikers en verenigingen op het sportpark. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we dit samen met de gemeente voor elkaar weten te krijgen.” Daar zal nog wel het nodige werk voor verzet moeten worden. De bal ligt letterlijk en figuurlijk bij ons. We moeten volop aan de bak om dit plan voor een duurzame, multifunctionele accommodatie tot uitvoering te brengen. En daar zet ik me graag voor in.”

Foto Zwart Wit: Fontijn als leider F2

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.