nu -0°
Weerbericht Delden
onbewolkt
13:00
onbewolkt
16:00
licht bewolkt
19:00
-1°
licht bewolkt
22:00
-3°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart doet zichzelf tekort met gelijkspel bij enter

Terug

Rood Zwart doet zichzelf tekort met gelijkspel bij Enter

Rood Zwart heeft op zondag onnodig puntverlies geleden bij Enter. De ploeg van Remco Dokter was de hele wedstrijd de bovenliggende partij en creëerde tal van kansen. Het geluk was echter niet aan de zijde van de Deldenaren die een penalty misten en maar liefst vier maal paal en lat troffen.

Rood Zwart ging voorspoedig van start in Enter en kreeg al vroeg een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Een speler van de thuisploeg maakte hands in het eigen strafschopgebied en de scheidsrechter floot voor een penalty. Jan Baake wist het buitenkansje in de 6e minuut echter niet te verzilveren. Ook in het vervolg van de eerste helft drongen de bezoekers aan. Het leverde een hand vol goede kansen en mogelijkheden op maar onder andere de paal (2x) en de lat stonden een treffer voor de rust in de weg.

Ook in de tweede helft bleef Rood Zwart te betere partij. De kansen die werden gecreëerd werden echter opnieuw niet tot doelpunt gepromoveerd. Met nog een kwartier op de klok kregen de bezoekers ook nog een man meer op het veld. De scheidsrechter beloonde een schandalige overtreding op Jesse Beukert met een directe rode kaart. De ploeg van Remco Dokter zette nog meer druk naar voren en kreeg kans op kans, maar zelfs in de overtalsituatie lukte het niet om de bal achter de doelman van de thuisploeg te krijgen. Thijs Oude Meijers was vlak voor tijd nog heel dichtbij, maar hij zag zijn vrije trap uiteenspatten op de lat. Eindstand 0-0.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.