nu 18°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart uit gevarenzone na nieuwe zege

Terug

Rood Zwart uit gevarenzone na nieuwe zege

Rood Zwart heeft op zondag opnieuw goede zaken gedaan voor de ranglijst. Na de zege van vorige week ging de ploeg van trainer Remco Dokter er tegen Almelo opnieuw met drie punten vandoor. In Almelo werd het 1-2. Door de zege heeft Rood Zwart zich nu stevig in de middenmoot genesteld en lijkt zich geen zorgen meer te hoeven maken over de onderste plekken. De Deldenaren staan nu negende en hebben nog alle kans om verder te stijgen.

Rood Zwart begon op zondag goed aan het duel in Almelo. Dit leverde al na negen minuten spelen de 0-1 op. Een goede voorzet van Thomas de Graaf werd op waarde geschat door Tim van het Bolscher: 0-1. De ploeg van Remco Dokter zette hierna door en kreeg nog een aantal goede mogelijkheden op de 0-2. De treffer kwam er uiteindelijk met een beetje hulp van de doelman van Almelo die de bal in zijn eigen doel werkte. Ook hierna kreeg Rood Zwart nog een aantal grote kansen om de score verder uit te bouwen, maar gescoord werd er niet meer. Ruststand: 0-2.

Na de pauze waren het opnieuw de gasten die het beste uit de start blokken kwamen en kansen kregen. Toen de volgende treffer niet viel, nam Rood Zwart echter wat gas terug. Dit gaf Almelo de kans op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer. Deze viel uiteindelijk een kwartier voor tijd. De ploeg uit Delden overleefde hierna nog een aantal angstige momenten, maar kreeg geen treffer meer tegen. Eindstand: 1-2.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.