nu 18°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart verliest goed duel van borne

Terug

Rood Zwart verliest goed duel van Borne

Rood Zwart heeft op zondagmiddag geen punten overgehouden aan de wedstrijd met Borne. Op het eigen sportpark Scheetheuvel werd het 0-2 voor de bezoekers.

De ploeg van Remco Dokter begon goed aan de wedstrijd. Er werd gestreden voor iedere meter een ook voetballend liet de thuisploeg zich gelden. Dit leidde ook tot kansen voor onder anderen Raymond Kenkhuis. In kansrijke positie schoot hij echter over. Ook Borne was bij tijd en wijle gevaarlijk, zonder grote kansen te creëren. In het laatste deel van de eerste helft kreeg Rood Zwart meer controle. Tot een treffer leidde dit, ondanks nog een goede mogelijkheid, echter niet.

Vijf minuten na de rust is het Borne dat op voorsprong komt. Rood Zwart gaat hierna nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar zoals al vaker dit seizoen heeft de ploeg moeite zichzelf te belonen. De kansen en mogelijkheden die gecreëerd werden, troffen geen doel. Vlak voor het einde was het Borne dat wel succes had en daarmee de wedstrijd besliste. Rood Zwart kon terugkijken op een goede wedstrijd, maar de punten gingen mee naar Borne.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.