nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

rood zwart verliest ongelukkig van juventa 12

Terug

Rood Zwart verliest ongelukkig van Juventa '12

Rood Zwart heeft op zondag het goede resultaat van vorige week geen vervolg kunnen geven. In Wierden verloor de ploeg van trainer Remco Dokter ongelukkig met 1-0 van Juventa '12. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel tien minuten voor het einde.

Rood Zwart ging voortvarend van start in Wierden en had ook mogelijkheden op de 0-1. Tom Hudepohl loste onder anderen een schot op doel, maar zag deze worden gered. Ook in het vervolg van de eerste helft waren de beste mogelijkheden voor de bezoekers. Een treffer viel echter niet.

In het tweede bedrijf was het spelbeeld onveranderd. Het waren opnieuw de bezoekers die de meeste aanspraak mochten maken op een treffer. Ook nu werden de mogelijkheden die de ploeg creƫerde niet omgezet in treffers. Hier werd de nummer tien van de ranglijst tien minuten voor het einde op afgerekend. Een voorzet dwarrelde zomaar achter de doelman van Rood Zwart en zette zo de thuisploeg op voorsprong: 1-0. Ook hierna kregen de mannen van Remco Dokter nog kansen om de stand gelijk te trekken, maar het doel van Juventa bleef schoon.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.