nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

sv delden en diepenheim

Terug

SV Delden geeft niet thuis in slotduel en verliest van Diepenheim

SV Delden sloot het seizoen op zondagmiddag af tegen laagvlieger Diepenheim. Er stond voor beide teams weinig meer op het spel en dat was duidelijk te merken tijdens het duel op sportpark De Mors. De ploegen gaven elkaar volop de ruimte om aan te vallen, maar tot veel spektakel leidde dit niet. In de eerste helft werd er niet gescoord. Na de pauze was het Diepenheim dat het beste van het spel had en uiteindelijk een verdiende overwinning boekte: 0-2.

Voor de toeschouwers was er de eerste helft weinig te beleven in Delden. Het tempo in de wedstrijd lag vanaf het begin erg laag en het spel was van beide kanten matig. De ploegen lieten elkaar alle ruimte om aan te vallen, maar de kansen die hieruit voort kwamen troffen geen doel. Frank ten Voorde kreeg namens Delden de grootste kans in de eerste 45 minuten. Ruststand: 0-0.

Delden voerde tijdens de pauze de nodige wisselingen door, maar het spel werd hierdoor niet beter. De thuisploeg begon slap aan het tweede bedrijf en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Onoplettendheid in de verdediging bood Diepenheim de kans om te scoren: 0-1. Waar Delden dit seizoen al vaker liet zien te kunnen omgaan met tegenslagen, was hier op zondag weinig van te merken.

Het spel bleef erg slordig aan de kant van de blauw-gelen en de spelers gaven geen moment de indruk nog een goed resultaat te willen behalen. Diepenheim profiteerde hier goed van. Een kwartier voor tijd besliste Mark Jansen het duel met zijn tweede treffer van de dag: 0-2. In het restant werd er niet meer gescoord. Delden sluit het seizoen af op de vijfde plaats.

Foto: André Otten

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.