nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

svo twickel haalt uit tegen gfc in voorlaatste competitieduel

Terug

SVO Twickel haalt uit tegen GFC in voorlaatste competitieduel

SVO Twickel heeft afgelopen week een grote zege behaald op GFC uit Goor. Het voorlaatste competitieduel werd met maar liefst 7-2 gewonnen. Door de zege in de ploeg van trainster Steffie Groothedde nog altijd in de running voor plek drie op de ranglijst. Dat heeft de ploeg vooral te danken aan het sterke slot van de competitie. Na een sterke start van het seizoen lieten de Deldenaren halverwege de competitie veel punten liggen. De zware nederlaag tegen Wilhelminaschool bleek echter het kantelmoment. De ploeg herpakte zich en is momenteel al vijf duels op rij ongeslagen. Volgend seizoen legt SVO Twickel de lat nog hoger en wil het meedoen om de titel.

Zowel GFC als SVO Twickel kwamen op zondag goed uit de startblokken. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong door een goed genomen corner die knap in het net van de tegenstander werd gewerkt door spits Marlon Schumacher. Ook de andere Deldense aanvalster was echter goed op dreef. Na een goede individuele actie wist ook Yvonne Kwast het doel van de tegenstander te vinden. Hierdoor stond het na 10 minuten spelen al 2-0 voor de thuisploeg. Door goed verdedigend werk van SVO Twickel en een aantal prima reddingen van de keepster Anne Horstman, bleef de Deldense goal leeg in de eerste helft. Wel wist Yvonne Kwast nog een tweede keer te scoren. Ruststand 3-0.

SVO Twickel kwam sterk uit de rust. Direct na de pauze wist Yvonne Kwast weer door te breken en te scoren: 4-0. Vlak daarna waren het de bezoekers die iets terug deden en goed gebruik maakten van een moment van zwakte in de Deldense verdediging: 4-1. Beide teams bleven daarna druk zetten, al waren de Deldense aanvalsters duidelijk scherper voor de goal. Marlon Schumacher wist nog twee keer te scoren en ook Yvonne Kwast kon een voortreffelijke voorzet van Aniek de Jong over de rechterkant in het net van de tegenstander krijgen. De dames uit Goor kregen in de 80e minuut nog een mooie kans die prima werd ingeschoten. Eindstand 7-2.

SVO Twickel VR1 speelt aankomende donderdag thuis bij RZ om 1930 uur de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen LSV uit Lonneker.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.