nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

svo twickel vrouwen verliezen eerste punten van het seizoen

Terug

SVO Twickel vrouwen verliezen eerste punten van het seizoen

Het eerste elftal van de in 2017 opgerichte Samenwerking Vrouwen Opleiding (SVO) Twickel uit Delden heeft afgelopen zondag voor het eerst punten laten liggen in de competitie. Na vier zeges op rij ging de ploeg, die uitkomt in de Vierde Klasse, onderuit tegen de vrouwen van Quick ’20 uit Oldenzaal. Eindstand: 1-2.

SVO Twickel speelde thuis op de Scheetheuvel bij voetbalvereniging Rood Zwart een zwakke eerste helft. Door chaotisch en ongecontroleerd voetbal aan Deldense kant waren de vrouwen van Quick’20 in de eerste helft sterker. Ook Quick’20 kwam echter niet gemakkelijk tot scoren. De bezoekers hadden daar een strafschop voor nodig, die werd gegeven na een overtreding van Sanne Oude Wesselink in het 16-meter gebied. Ruststand 0-1.

De tweede helft gingen de SVO vrouwen een stuk beter voetballen en kon er meer druk op de tegenstander worden gezet. Een goed opgebouwde aanval vanuit het middenveld eindigde in een schot op de lat door Aniek de Jong. Een soortgelijke aanval later in de tweede helft had een beter resultaat. Met een gerichte bal schoot Lisanne de Graaf de SVO vrouwen naast Quick ’20: 1-1.

Beide teams creëerden daarna nog diverse kansen, maar tot scoren kwamen ze niet. Pas in de laatste minuut lukte het Quick’20 om nog een treffer te maken vanuit een vrije trap op het middenveld. De bal werd verlengd en goed binnengeschoten. Eindstand 1-2.

Aankomende dinsdagavond om 20.00 uur spelen de SVO Twickel vrouwen wederom een wedstrijd. Dit keer bij SV Delden. Dit is de tweede wedstrijd uit de Tukker Cup tegen VV Rigtersbleek dat zelf wekelijks uit komt in de Hoofdklasse.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.