nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
19°
half bewolkt
17:00
18°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

uitslagen standen eerste deldense schaakclub 9

Terug

Uitslagen en standen Eerste Deldense Schaakclub

Voor de interne competitie van de EDS stond deze week een inhaalronde op programma. Er werd echter pas gespeeld nadat Henk Fiselier gefeliciteerd was met zijn tachtigste  verjaardag. Ook het oudste spelende lid, Hans Schultheiss, vierde onlangs zijn verjaardag, hij werd 89.

Daarna werd met volle inzet gespeeld, ook dit keer zonder een enkele remise. Art Rol speelde een lastige opening en middels een combinatie won hij van Hans Schultheiss. Ger van den Berg kreeg een interessante stelling tegen Maurice Pots, maar laatstgenoemde won na materiaalwinst. Frank Muthing kreeg een koningsaanval tegen de andere jarige, Henk Fiselier en won. Marinus Tibbe offerde na een Franse opening zijn loper tegen twee pionnen, maar Evert Bartelink besliste de partij met zijn sterke paard. De stand aan kop: 1. A. Rol 7 uit 8; 2. E. Bartelink 6 uit 9; 3. M. Pots 5 uit 8.

Over EDS:

Eerste Deldense Schaakclub is een kleine schaakclub in Delden in de Hof van Twente. De vereniging is opgericht in 1968 en telt momenteel ongeveer 18 seniorleden en enige jeugdleden. Ondanks het geringe aantal seniorleden zijn de activiteiten er niet minder om. Naast de gewone onderlinge competitie, waar nog iedereen tegen iedereen mag en kan spelen, zijn er verschillende andere activiteiten zoals, SBO competitie tegen andere verenigingen, het snelschaak toernooi, de Rekveldt handicap (na)-competitie en speciale schaak(feest) avonden. Wilt u ook eens komen schaken? U bent, geheel vrijblijvend, van harte welkom elke maandag vanaf 19.45 aan de Mors 5 te Delden. Bezoek ook onze website: www.edsschaak.nl

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.