nu 14°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

vol deelnemersveld bij koppeldarttoernooi in delden

Terug

Vol deelnemersveld bij Koppeldarttoernooi in Delden

De dartsport blijft onverminderd populair in Delden en omgeving. Op zondag 10 januari deden in totaal maar liefst tachtig spelers in veertig koppels een gooi naar de prijzen bij het Nieuwjaarskoppeltoernooi bij Harlekijn-Smitties. Door de grote belangstelling werd de inschrijving al een week voor de start gesloten. Uitbater Jaap Smit: “De deelnemers kwamen niet alleen uit Delden, maar uit de hele regio. Zo kwamen de dartspelers met busjes uit Beckum en Enter naar Delden. Wanneer we zestig startbewijzen gehad hadden, waren die ook verkocht. Tot op de dag zelf ontvingen we nog telefoontjes met geïnteresseerden.”

Onder de deelnemers waren ook enkele gerenommeerde namen. Zo deden Mike Olde Kalter en Dennie Olde Kalter een poging om hun titel van vorig jaar te prolongeren. Dit deed het duo met succes. In de finale werden Rob Grefte en Michel Metink met 5-3 verslagen. Laatstgenoemde zorgde in de poulefase voor de meeste opwinding door een even een 153-finish uit te gooien via tripple 20, tripple 19 en dubbel 18. De finale van de verliezersronde ging tussen Sven Wold en Robbin Schutte en Jeffrey Timmerhuis en Nick Koebrugge. Wold en Schutte bleken uiteindelijk het sterkste en wonnen de finale met 5-1.

De organisatie van het Nieuwjaarskoppeltoernooi was in handen van Peter Leemreize, Rutger Spies, Frank de Vries en Jaap Smit.

Foto: Winnaarsfinalisten

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.