nu 10°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
17°
onbewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

wouter kwakkenbos verlengt contract bij sv delden

Terug

Wouter Kwakkenbos verlengt contract bij SV Delden

Wouter Kwakkenbos is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van SV Delden. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de blauw-gelen. “SV Delden en Kwakkenbos zijn bijzonder tevreden over de gang van zaken bij het eerste elftal. De club is dan ook verheugd te kunnen meedelen dat de samenwerking met de hoofdtrainer opnieuw met een jaar is verlengd.”

Het huwelijk tussen de oefenmeester blijkt tot op heden zeer gelukkig. Kwakkenbos loodste het jeugdige team van SV Delden afgelopen jaar via de nacompetitie glansrijk naar de Vierde Klasse. En op een niveau hoger zijn de resultaten opnieuw meer dan uitstekend. De ploeg staat momenteel tweede op de ranglijst.

SV Delden: “Het enthousiasme binnen en buiten de lijnen is nog steeds onverminderd groot. Ook in dit tweede seizoen onder Kwakkenbos hebben weer verschillende spelers uit de eigen jeugd geruisloos de stap naar de eerste selectie weten te maken en de technische commissie en Kwakkenbos hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ze de aanhoudend stijgende lijn ook een derde seizoen bij SV Delden door kunnen trekken.”

Archieffoto

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.