nu
Weerbericht Delden
lichte regen
07:00
lichte regen
10:00
lichte regen
13:00
lichte regen
16:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

zesde nederlaag op rij voor dames dhv

Terug

Zesde nederlaag op rij voor dames DHV

De dames van de Deldense Handbalvereniging hebben afgelopen zondag opnieuw geen punten gepakt voor de competitie. In sporthal De Els in Haaksbergen was Stormvogels met 23-22 nipt te sterk. Voor de bezoekers was het alweer de zesde nederlaag op rij. DHV staat door het verlies nu op een negende plek met 8 punten uit 16 duels.

De start in Haaksbergen was, zoals eigenlijk al het hele seizoen het geval is bij Delden, moeizaam en slordig. De dekking stond echter wel als een huis, wat DHV in ieder geval behoedde voor een ruime achterstand. Aan aanvalszijde werd het net maar zelden gevonden waardoor er na een kwartier speeltijd slechts een 6-4 score op het bord stond. Naar mate het eerste bedrijf vorderde ging DHV beter spelen en vond het de aansluiting terug.

Het tweede deel van de wedstrijd was bijna een kopie van het eerste. Een matige start zorgde ervoor dat Stormvogels afstand nam en met nog 10 speelminuten te gaan keken de dames tegen een 20-15 achterstand aan. Mede doordat een aantal arbitrale beslissingen nu eens in het voordeel van DHV vielen, konden de gasten zich weer naast Stormvogels knokken: 21-21. Met nog een minuut op de klok werd de score opnieuw gelijk getrokken naar 22-22. Dit leek ook de eindstand te worden, maar nadat de speeltijd verstreken was, kreeg de thuisploeg nog een vrije worp toegekend. Deze werd op knappe wijze benut, waardoor DHV opnieuw een nipte nederlaag moest incasseren.

Op zaterdag 7 februari ontvangt de Deldense ploeg de nummer 3 van de ranking; De Tukkers uit Albergen, om 20.30 uur in Sporthal de Reiger.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.