nu 13°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
16°
lichte regen
17:00
15°
lichte regen
20:00
14°
lichte regen
23:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

sport

>

zwart wit wint streekderby van ons clubje

Terug

Zwart Wit wint streekderby van Ons Clubje

Nadat Zwart Wit vorige week dure punten heeft laten liggen in Doetinchem, stond op zondag 3 december de streekderby tegen het Glanerbrugse Ons Clubje op het programma. In een weinig enerverende wedstrijd wist de Deldense formatie de overwinning naar zich toe te trekken. Door de zege vinden de zwart witten zich terug op de 2e plaats, onder het Hengelose HKC. Deze wedstrijd staat volgende week op het programma.

Zondag telde maar één ding voor de Deldenaren en dat was winnen. Gezien de stand op de ranglijst was Zwart Wit zwaar favoriet, maar makkelijk werd het zeker niet. Ondanks dat de Deldense formatie goed en fel uit de start blokken kwam, werd het goede spel niet beloond met doelpunten. Hierdoor nam Ons Clubje brutaal een 0-1 en 2-3 voorsprong.

Het goede verdedigingswerk bood wel perspectief en gaf het vertrouwen in een goede afloop. Doordat beide partijen hard en fel speelden, lag het spel veelvuldig stil door overtredingen en plaatsfouten. Dit kwam het spel zeker niet ten goede. Via een 3-3 stand werd de kleedkamer opgezocht met een 5-4 score in het voordeel van de Deldenaren.

In de tweede helft gingen beide ploegen door waar ze gebleven waren, namelijk veel fouten maken en onrustig spelen. Hierdoor grossierden de ploegen ook overtredingen. Ondanks dat had Zwart Wit wel het beter van het spel en kon er heel langzaam uitgelopen worden naar een 7-4 en 9-6 voorsprong, waarmee de wedstrijd beslist was. Uiteindelijk konden beide ploegen nog wat doelpunten aan het totaal toevoegen en werd de eindstand op 10-8 gezet.

Deze week zal Zwart Wit zich voorbereiden op de strijd om de bovenste plek, tegen het Hengelose HKC. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op 10 december, om 16:15 uur in de OSG hal in Hengelo.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.