nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

lionsclub delden

Terug

Lionsclub Delden

Sinds 1976

De Lionsclub Delden is op 2 juni 1976 opgericht. We serve is het gemeenschappelijke gedachtengoed van Lionsclub International. De Deldense Lions proberen een steentje aan bij te dragen door verschillende goede doelen financieel te ondersteunen.

Op 2 juli 2016 is het 40 jarig bestaan van de Deldense Lions gevierd tijdens een Family Fair op de Cramersweide. Dit evenement voor jong en oud bracht muziek, sport, spel en culinair van Delden voor Delden. De opbrengst ging naar Hart voor Delden voor het onderhoud van de Deldense AED's.


Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder