nu 17°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
18°
licht bewolkt
20:00
14°
geheel bewolkt
23:00
10°
geheel bewolkt
02:00

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

verenigingen

>

salut welzijn

Terug

Salut legt verbindingen. Tussen vragen en oplossingen, tussen maatschappelijke initiatieven en tussen mensen onderling. Daar waar mensen vastlopen of de weg niet weten, bieden wij een helpende hand. We adviseren, begeleiden of wijzen je de weg. Dat doen we daadkrachtig, mensgericht en altijd tijdelijk. Ons werkterrein is breed. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over: wonen, welzijn en zorg, opvoeding, werk, vrije tijd, gezondheid, financiƫn, scholing en sport. En zelfs voor vragen over initiatieven in onze gemeente.

De wereld verandert. De maatschappij individualiseert en sociale netwerken verdwijnen. Ondertussen versnippert de zorg in tal van kleine initiatieven. Mensen weten vaak niet meer waar ze terecht kunnen met hun vragen over wonen, welzijn en zorg, inkomen, werk, gezondheid, financiƫn, scholing en sport. Salut wijst hen graag de weg. Door te informeren, te begeleiden of te adviseren. Onze missie: het welzijn van de burgers in Hof van Twente verhogen en bijdragen aan meer maatschappelijke samenhang en verbinding binnen onze gemeente. Dit zijn onze kernwaarden Klantgericht: jij staat centraal dus jouw vraag en behoefte zijn leidend in de begeleiding die Salut biedt. Doelgericht: van vraag naar oplossing. Aandacht: voor elke vraag en elke inwoner. Onafhankelijk: Salut opereert volledig neutraal.

Salut heeft drie locaties in de Hof van Twente. In Delden is de welzijnsorganisatie gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Averinkstraat. De openingstijden zijn op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend 9:00 tot 12:30.Gerelateerde berichten

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder